Tällä hetkellä pää lyö tyhjää ja koulu vie 98% ajasta. Kuviakaan ei ole tullut otettua, joten voisin jopa laittaa lopussakin toisen osaan Pariisista. Ensimmäinen osa löytyy täältä, siinä myöskin tarkempaa kertomusta reissusta. Kuvien laatu erittäin huono.

Maisemia Sacre Coeurilta. Kyseinen kirkko sijaitsi Montmartreella. Kirkon lisäksi siellä oli paljon taiteilijoita. Ja tulipa sieltä ostettua elämäni kalleimmat irkokarkit, yli 30€ kilo!

Random puisto, mutta auringon säteet on ihanat.

Eiffeliä..

.. vähän joka suunnasta

Maisemia Eiffelistä. Olimme jonottaneet pari kymmentä minuuttia, kun hoksasimme että olemme porrasjonossa hissin sijaan. Noh, käveltiin sitten toiseen kerrokseen ja minua ärystti niin paljon etten mennyt ihan ylös asti (sinne olisi siis päässyt hissillä). Jälkeenpäin se kyllä harmittaa!

Illalla kävimme vielä Seinellä risteilyllä. Maksoi n. 10€ ja oli kyllä hintansa arvoinen! Pariisi on ihan eri näköinen yöllä. Tasatunnein tornissa oli vilkkuvat valot.

Minä yritän ratkaista ongelman miten tehdä 4-5 sivun tutkielma Suomesta ja suomalaisuudesta, kun romaanini henkilöt olivat ruotsalaisia ja asuivat 99% kirjasta Ruotsissa. Eli hyvät viikon lopun jatkot! :D Ja vinkkinä; kannattaa lukea tehtävänanto kunnolla ennen kirjan valitsemista.