Viikonloppu meni ihan mukavasti, vaikka vähän kiirettä pitikin.

Lauantaina olin aamupäivän vahtimassa pikkuveljeäni ja iltäpäivällä lähdimme sukujuhliin Utajärvelle. Juhlat meni ihan mukavasti, oishan tuolta kyllä joutanu aikasemminkin pois mutta joillakin tanssijalka vipatti vähän liikaakin :p Olihan tuo ihan mukavaa nähdä sukulaisia, joita muuten näkee aika harvoin. Illan saldona oli liian monta itikanpuremaa - tai pistoja ne taitaa olla.

Sunnuntaina minun _piti_ aloittaa siivoaminen reippaasti heti aamusta, mutta armoton väsymys vei voiton ja aloitin siivoamisen vasta iltapäivällä. Illan mittaan piti vielä käydä mummolassa katsomassa uutta koiraa. Näiden ansiosta siivoaminen jatkui lähemmäs puoltayötä ja on vieläkin kesken. Kun saan suoritettua siivouksen loppuun laitan jotain kuvia sisustuksestani, paitsi sitä ennen pitää kyllä opetella laittamaan kuvia :p

Tosiaan pitää opetella laittamaan kuvia, paitsi näinkin tuolla tuommosen nappulan mistä se taitaa onnistua. Pitää testata huomenissa. Pitäisi myös opetella linkittämään nämä kategorioihin (tai miksikä niitä nyt sanotaan?, eli jos joku osaa tämän voisiko hän jelpata minua? Tänään hoksasin myös että tämä ilmoittaa uusista kommenteista, kätevää!

Yhyy, en tiiä kirjottaisko kirjakieltä vai lopettaisko suosiolla sen väkisillä "vääntämisen". Kirjakieli kuulostaa jokseenkin teennäiseltä, mutta murre taas voi olla vaikealukuista. Angst.

edit: Otsikko näköjään puuttuu, mutta en nyt keksi mitään järkevää + kategoria juttu löytyykin tuosta heti alapuolelta -> "tee se huomenna" -listaan. Fiksu minä. Se näytti ihan typerältä ilman otsikkoa, joten saatte nauttia tälläisesta mielikuvituksellisesta multihuipentumasta.