Niin se aika vaan kuluu ei millään tahdo tähän palaan löytyä aikaa kirjottaa tänne. Koulua, BB:tä, reissailua..

Toissa viikonloppu tosiaan meni Kuopion maisemia katellessa. Kaverini tekee minulle puvun wanhojen tansseihin, joten sitä suunniteltiin. Hyvältä näyttää ;) Muuten aika meni shoppaillessa, syödessä ja käytiin me uimassakin.

Viime viikonloppu piti opiskella reippaasti, mutta saldona taisi olla n. 40 sivua uskontoa :D Löyty kaikkea muuta mielenkiintoista tekemistä kuten pihlajanmarjojen poimintaa ja singstaria. Tälläkin hetkellä Martti Luther katselee anelevasti tuossa vieressä..

1912584.jpg
Pitihän sitä kuvailla pihlajia kun niissä oli vielä marjat!
(Kuvan laatu taas jostain..
)

Ensi viikonloppuna suuntana Helsinki ja reUnion partyt kielimatkan tiimoilta. Ihana nähä kaikkia kavereita <3

Tämän kuun budjetti sukeltaa syvälle miinuksen puolelle. Kuopioon tais mennä 50-60€, junaliput Helsinkiin ~70€, koulukirjat ~80€, Rasmuksen keikkalippu 33€ & levy ~20€.. Noo kerranhan sitä vaan eletään :D

Ainiin, viime launtainhan tein mielissään blogi -pohjia! Tällä hetkellä valmiina jotain viiden ja kymmenen väliltä. Koeviikon jälkeen lisää ja ehkäpä joskus se sivustokin niille! Tänne pitäis myöskin tehdä uusi pohja.

Seuraava postaus tulee jo tälle viikolle ja käsittelee (mikäs sen ihanampaa) kuin fiiliksiä tämän kauden BB:stä!

P.S. Oon jopa oikolukenut pari viimeisintä postausta ja voi hyvänen aika kuinka paljon kirotusvireitä (<- tarkotuksella) voin vain kuvitella sitä lukemisen tuskaa niiden tekstien kohdalla joita en ole oikolukenut. Niin ja vaihdoin fontin kokoa isommaksi niin näkee paremmin!