Uudistuksen myötä vuodatukseen tuli kaipaamiani ominaisuuksia. Ehdottomasti odotetuin oli useampi kategoria. Joskus oli ärsyttävää arpoa mihin kategoriaan postauksen laittaisi, koska useampi olisi sopiva. Toinen on useampi blogi samalle nimimerkille, on erittäin rasittavaa rämpätä tämän, pohja blogin ja pohjien testausblogin välillä. Vielä kun jotenkin saisin kaikki tämän katjam:in alle :D Myöskin Flickrin kautta kuvien laittaminen suoraan kuulostaa hyvältä, voisin harkita sinne siirtymistä photobucketista. Kaikin puolin uudistus on selkeä. Harkitsin jopa jonkun aikaa sitten bloggeriin siirtymistä, koska siellä oli haluamani ominaisuudet, mutta nyt pysyn ehdottomomasti tutussa ja turvallisessa. Kiitos ylläpito!

Sitten ihan muihin asioihin:
* Blogissa on lähes 600 kävijää! Tiistai iltana tulin katsomaan, olisiko yhtään kommenttia tullut ja kahta kommenttia suurempi järkytys oli kävijälaskuri, joka näytti lukemia 500 ja risat. Siis viisi sataa, juurihan minä hehkutin 400 kävijää! Päätin että tämä on joku häiriö, joka on tullut päivityksessä. Tänä aamuna oli pakko mennä tarkistamaan google analytics enkä voinut uskoa silmiäni kun se näytti että eilen oli ollut jotain yli 100 vierailijaa! Aikani tutkailtua oli pakko uskoa silmiäni.
* Pohjasivustolle kuuluu vaihteeksi hyvää! Tein pari pohjaa omista kuvista, että saisin tavoitteeni täytettyä ja tietenkin samana iltana tuli lupa yhteen toiseenkin kuvaan, jota olin jo kauan odotellut :D Vielä pitää ainakin ohjeita päivittää, koska tuli tämä uudistus. Voisin melkein uskaltaa luvata että viikonloppuna avaan sen virallisesti (varsinkin kun toinen vaihtoehto olisi tehdä koulu juttuja..)
*Kuten huomaatte, taas tuli postaukset peräkkäisinä päivinä! Mulla on tällä hetkellä joku innostus päällä, voisin kirjoittaa vaikka miljoona postausta tältä istumalta. Yritän kuitenkin hieman malttaa. Mutta on siis erittäin todennäköistä että tällä viikolla tulee ainakin yksi postaus - ehkä enemmänkin.
*Haluaisin esitellä alennusmyynti löytöjä ja Englannin ostoksia, mutta en saa vaatteista fiksuja kuvia :< En vaan yksinkertaisesti osaa ottaa itsestäni kuvia (jalustakin jopa löytyy) ja jos laitan niitä hengariin roikkumaan niin näyttää kamalilta. Joten olisiko jollakin hyviä ideoita?

Taidan suosiolla laittaa loput asiat jo omaan postaukseen. Jäätynyt, mutta hyper innokas K kuittaa.

Menkööt tämän kerran kuvattomana, kun en löytänyt mitään täytekuvia!