Sain tämän postauksen melkein valmiiksi joulupäivänä, 10 minuutista jäi kiinni. Sitten minulle tulikin tänne kavereita muutamaksi päiväksi enkä sillon viitsinyt kirjoitella. Noh parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Huom, tämä on kirjoitettu suurimmaksi osaksi silloin joulupäivänä.

Nyt on juhlat juhlittu ja aika jälleen rauhoittua. Olin eilen töissä 9-13 ja sen jälkeen paketoin viimeiset lahjat. Sitten luvassa oli (teko)kuusen koristelua. Iltapäivällä tulin tänne iskän luo ja söin sitten täällä jouluaterian. Illan päälle joulupukkikin käväisi kylässä (ihan oikeastikin, pikkuveljeni on niin pieni että uskoo joulupukkiin. Tai no uskonhan minäkin ainakin kerran vuodessa :p). Olikait sitä oltu kilttinä kun toi mukavasti lahjoja.

2070913.jpg
Kirjeessäni toivoinkin tätä Acerin 5735Z läppäriä. Joulupukki toi tämän jo vähän etukäteen. Tosi hyvä, suosittelen! (Kuva)

2175105.jpg
Äiti osti mulle nuita Marimekon Pienet kivet -pussilakana settejä, kun toivoin. Ne on just sopivia huoneeseeni, hypin suunnilleen riemusta kun näin niitä silloin joskus K-kauppojen tarjousjutussa. Ne on siis hankittu sieltä. Tätini puolestaan ostaa lahjaksi astioita tulevaa varten. Kerään Arabian KoKo -sarjaa. Ruokalautaset olen halunnut valkoisena, mutta muuten löytyy myös sinistä ja vihreää. Tällä kertaa vuorossa ruokalautasta pienemmät versiot (salaattilautaset?).

2175093.jpg
Töistä sain lahjaksi Taika sarjan kipon. Tämä on i-h-a-n-a. Joka päivä en jaksaisi katsella tuota kuvioa, mutta himoittaa kyllä hommata esim. kahviastiasto.

2070931.jpg
Myöskin Abba Singstar löytyi toivelistalta. Joidenkin Singstarien ongelmana on, että laulut ovat tuntemattomia eli ei oikein sovellu seurapeliksi, mutta tässä sitä ongelmaa ei ole! Hyvä bilepeli, jos sellaisia harrastaa. (Kuva)

2192009.jpg
Sain myöskin Tiedolla tai Tuurilla! -lautapelin. En ole pelannut vasta kuin kerran, mutta vaikutti kyllä kivalta. Kuten nimi kertoo, tietoa ei välttämättä tarvitse tuurilakin voi pärjätä. Miinuksena kylläkin että nuista kynistä vain kahdesta tuli jälkeä :/ Vois melkein kysellä asiasta jostain palaute jutusta. (Kuva)

Näiden lisäksi sain rahaa, lahjakortin ja perinteisiä karkkeja. Onneksi sain vain yhden konvehtirasian!

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

P.S Tykkään laittaa postauksiin kuvia ettei ne olis niin tylsiä, niin latautuuko kuvat hitaasti? Mietin että pitäisköhän suosiolla siirtää kuvat vuodatuksen palvelimelta esim. photobucketiin?