Kiirettä pukkaa, viikonloppu ja alkuviikko meni kouluhommien parissa, huomenna pitäis ottaa suunnaksi Kuopio ja viettää siellä viikonloppu kaverin luona joten jää nämä kirjottelut vähemmälle tällä viikolla.

En kyllä oikeastaan edes tiedä miksi pidän blogia, tai on tätä mukava kirjotella mutta tällä blogilla ei oo oikein aihetta :/
Mitään tyyliblogia tästä ei saa tekemälläkään, koska tyylini ei ole mitenkään erityinen, enkä edes osaa ottaa kuvia itestä (voin esitellä tuotoksia kun kuvailin Englannin ostoksia :D)
Noh - tietenkihän voin kirjotella jorinoitani mutta en tiedä kiinostaako nämä ketään..

Kunhan tästä kiireisestä jaksosta selviän jatkan pohjien tekoa ja aukasen aikanani sivun niitä varten. Myös ihan sisustus blogigin on luvassa, jossa esittelen sisustuslöytöjä netistä, suurimmaksi osaksi kyllä omaksi huvikseni. Näiden osalta pitää vielä miettiä nimeä (tuskaisin osa) ja blogger/vuodatus -asiaa. Muuten valitsisin ehdottomasti vuodatuksen, mutta bloggerissa pystyy yhdellä tunnuksella pitämään useampia blogeja ja kirjoitusten "tunnistaminen" on parempi. Onpa tässä aikaa suunnitella kun jaksoa jokunen viikko jälellä.

Ei jouda järkevämpää kirjotelemaan, kun vielä kouluhommat ja pakkaaminen tekemättä ennen reissuun lähtöä.