Pitkä odotus palkittiin ja SBB4 starttasi eilen. Taloon asteli seitsemän miestä ja kuusi naista. Ensimmäinen reaktio asukkaista oli ehkä pienoinen pettymys, kauniita naisia ja komeita miehiä mutta jo ensimmäisen jakson jälkeen huomasinkin että eivät he olekaan liian samanlaisia.

Talo on kokenut hurjia uudistuksia! Ensimmäiset kommentit jotka luin talosta oli jotain "violetti lattia!", joka antoi odottaa jotain ihan kamalaa mutta sisutus oli oikeastaan todella kiva! Okei onhan se lattia hieman outo, mutta sopii kyllä hyvin :) Uutena edellisiin kausiin verrattuna on rakenteen muutokset, keittiö vaihtoi paikkaa, makuuhuoneita on vain yksi sekä yläkerta.

Jatkoa innolla odottaen!

1860423.jpg

Uusi ulkoasu on edistynyt sen verran, että tein yhden pohjan melkein valmiiksi ja tulin lopputulokseen ettei se olekaan minun tyylinen, joten hylkäsin sen :-D
Toinen idea olis just sitä mitä haluan, mutta en osaa toteuttaa sitä visioni mukaan. Kolmannen idean toteutus olisi yksinkertaisempi, mutta en ole saanut tehtyä siihen vielä banneria (tämä on ainut mihin tulisi oma tekemä banneri) Tietääkö joku lukija saako flickr.comista ottaa kuvia bannerin tekoon? Yritin lueskellä jotain ohjeita mutta en saanut asiaan selkoa.

Eipäs muuta tällä kertaa, vi ses!