Aika vaan juoksee, kohta on jo joulu!

Tämä viikko on mennyt totaalisesti laiskotellessa. Viime jakso oli niin rankka joten on ollut mukava ottaa vähän rennommin.

Olin varma että koeviikko meni huonosti, mutta tulokset oliki paaaaljon parempia mitä odotin! Äikkä, enkku, saksa ja historia 9-, ruotsi ja matikka 8+ ja maantieto 8.
Historian numero on kyllä kaks numeroa liian hyvä :p Historia ollu ysi viimeksi seiskalla. Ruotsista onneksi kasi, koe oli tosi vaikea! Matikka on siitä kyllä hyvä että meillä piti käydä se pitkän matikan kurssina vaikka opiskelenkin lyhyenä, mutta harmittaa kun nyt pitäisi saada suunnilleen lopuista 10 että saisin keskiarvon takaisin kymppiin.. Perfektionisti mikä perfektionisti. Maantiedosta olikin kasi tavoitteena että saan keskiarvon nousemaan kasiin. Oikeastaan kaikki paitsi matikka meni yli odotusten.

Menin vissiin joskus lupaamaan että pohjasivusto aukeaa kun siellä on 10 pohjaa valmiina, tällä hetkellä 9 ja puoli ;D Pikkuhiljaa..

Ilta meneekin varmaan linnan juhlia katellessa. Ja pitää kattoa jos jaksais jonkun elokuvan katsoa. Huomenna on pitkästä aikaa töitä. Ihana päästä tekemään välillä jotain muuta kuin kouluhommia ja vähän tienaamaan :)

2123217.jpg
Kuva
Hyvää itsenäisyyspäivää!