Lupaamaani postausta ei sitten koskaan tullutkaan. Ei vaan ollut yksinkertaisesti aikaa silloin kirjoittaa. Kiireestä kertoo myös last.fm:äni, olen kuunnellut viimeksi musiikkia tietokoneella 11.9.. Edellisestä postauksesta on tosiaan kulunut melkein neljä viikkoa, joten saatte nauttia ihanankamalansekalaisesta kirjotuksesta ja oheessa kuvia eräältä kauniilta syyspäivältä. Sää oli silloin niin kaunis että oli pakko käydä räpsäsemässä joku kuva :) Klikkaamalla saatte isommaksi.


Koulussa katsellessani ikkunasta järvelle sain päähänpiston että pakko käydä rannalla kuvaamassa kun oli niin kaunis ilma. Tässä rannan laituri.

Edellistä postausta seuraavana viikonloppuna lähdin Helsinkiä kohti kielimatkan reunioneihin. Ne ovat siis viime kesän kielimatkalaisten tapaaminen. Menin Helsinkiin jo perjantai-iltana ja olin yötä yhden kurssilaiseni luona. Lauantaina illalla oli varsinainen tapaaminen, mutta me tavattiin ryhmän kanssa jo päivällä. Käveleskeltiin vaan ympäri Helsinkiä ja juteltiin <3 Itse partyt oli illalla Kaivohuoneella. Meidän liideriäkin nähtiin siellä! Sunnuntaina oliki jo aika lähteä takasi kotia :/ Mutta sovittiin että tytöt tulee meille joululomalla! So see you!


Tässä kuvassa näkyy kaikki värit ihanasti, tuo typerä vesitorni pilaa koko maiseman :p Olis kyllä ollu jokunen parempikin kuva, mutta horisontit oli päin sitä itseään..

Seuraava viikko olikin sitten koeviikko, joka meni luonnollisesti kokeisiin lukiessa. Äikästä 7½ (8 todistukseen), biologia 8½ (8), ruotsi 8 (8), uskonto 8- (8) ja viimeisenä muttei vähäisimpänä matikka 10- (10) ;) Lyhyt sellainen kylläkin.

Jakso vaihtui ja päivät on tässä jaksossa pidempiä. Ihan tuskaa ollu joka aamu mennä puoli yhdeksäksi kouluun, oppi liian hyvälle ekassa jaksossa :D Noo ens jaksossa saa taas lomailla kun ei ole kuin kahta tai kolmea ainetta. Tässä jaksossa enkkua, ruotsia ja saksaa samassa, ah mitä viisautta isoilta herroilta.



Ja toisesta suunnasta..

Viime viikko meni täysin koulun kanssa. Viikonloppu ihan oma lukunsa mutta se ansaitsee oman postauksen ;)

Ja sitten ollaankin jo tässä päivässä. Koulussa pitää pakertaa, mutta syysloma onneksi oven takana koputtelee :> Huomenna olis tarkotus lähteä koulun jälkeen kaupunkiin ostamaan kankaita wanhojen päivä mekkoon! Pitäis vissiin pariki hommata.. Noo kyllä sen kerkeää.



Kotimatkalla tuli kurre vastaan :> Kuva ei ole mikään kaikista taiteellisin, mutta ottaen huomioon, että tämä on otettu tavallisella digikameralla ja jouduin zoomaamaan tuhottomasti, tämä on mestariteos ;D

Kerrottakoon vielä väliaikatietoja pohja -sivustostani. Sivustolla on jopa ulkoasu ja napit (asiat tärkeysjärjestyksessä :D). Valmiita pohjia löytyy kymmenkunta, mutta suurimmassa osassa on vielä joku hienosäätö juttu kesken. Aion tehdä niitä kuiteskin lisää ennen kuin julkaisen sivun, koska päivitystahtini ei ole välttämättä nopeimmasta päästä niin onpahan materiaalia.


Itse bloggari

Tämmöstä tällä kertaa, palaillaan :)