Mikäpä olisikaan ihanampaa näin keskellä talvea kuin haaveilla ulkomaanmatkoista. En ole erityisen nirso matkailun suhteen, haluaisin nimittäin käydä lähes kaikkialla :D

Olen matkustellut pienestä pitäen ja takana on Rhodos, Kypros, Turkki, Kos, Egypti, Ranska ja Englanti. Englannin reissun jälkeen matkakuume ei ainakaan ole laskenut ja juuri tällä hetkellä kuume huitelee jossain lähempänä 40 astetta ;D

Kaupunkilomat top - 3 näyttää tällä hetkellä tältä 

  • Berliini. Tämä on oikeastaan vähän uudempi tuttavuus, ei minua vielä vuosi sitten Saksa kiinnostanut pätkääkään. Nyt se alkoi kiinnostaa ja aikani googlailtua kuulostaa aika täydelliseltä. Nähtävyyksiä, hyvät shoppailu mahdollisuudet (ehkä yhteen, ehkä ei) ja edullinen suurkaupungiksi. Air Berlin, joka muuten valittiin joku aika sitten parhaaksi halpalentoyhtiöksi, tekee Helsingistä suoria lentoja Berliinin ja vieläpä edullisesti! Lentokenttä on lähellä kaupunkia ja muutenkin hyvät kulkuyhteydet eli hotellin voi ottaa vähän kauempaakin. Ja tietenkin olisi mukava päästä testaamaan saksan taitojani käytännössä. En ole vielä keksinyt mitään huonoa. Aika varmasti ensimmäinen itse kustantamani matka suuntautuu tänne, ja toivottavasti mahdollisimman pian. Huh, tulipa sepustus.

  • Lontoo on aina ollu must see -paikka ja kielimatkan jälkeen ihan ehdoton. Täälläkin paljon nähtävää, kauppoja, puistoja ja tietenkin englantilainen ilmapiiri! Paikkana valitettavan kallis ja hieman hankalampi löytää edullisia (suoria) lentoja. Haaveissa käydä samalla päivän retki Brightoniin.

  • Kööpenhaminaan en välttämättä viikoksi haluaisi, mutta pidennetty viikonloppu ois kiva. Kerkeäisi hieman kierrellä ja shoppailla. Kööpenhamina on todella kauniin näköinen! Tännekin on ihan edullisia lentoja, muuten hintatasoltaan varmaan Suomen luokkaa.

Yllättäen perustelut lyhyeni kohta kohdalta, mutta onpahan jotain. Luvassa myös rantalomista samanlainen. Yleensä kun olen aikonut kirjoittaa jotain niin se on sitten jäänyt.

Kuvat: [1][2]