Koeviikothan on yleensäkin tarkoitettu netissä surfaamiseen.. Eli kuten tavallista olen viettänyt aikaa surfailemalla netin ihmeellisessä maailmassa ja löysinkin sieltä jotain todella ihanaa!

Kaikkia alkoi tästä videosta:

Tätä ei pystynyt laittamaan videona tänne, joten otin kuvan print screenillä. Jos joku ihan välttämättä haluaa katsoa sen tässä linkki. Tämä lapsi tanssii ja laulaa siinä Rihannan Disturbia -kappaletta. Tämä ei suinkaan ole hehkutukseni kohde vaikka häneltä löytyy muitakin videoita :D

Niin, päätin kokeilla että löytyisikö disturbiasta kenenkään muun kuin Rihannan tekemää versioa, koska yleensä nämä "ränkytykset" ovat parempia esimerkiksi poikabändin laulamana. Löysinkin Boyce Avenuen version joka oli miljoona kertaa parempi! Kuuntelin lisää heidän laulujaan ne oli toinen toistaan parempia. He ovat julkkaisseet kolme levyä akustisia versioita tunnetuista kappaleista.

 

Tässä heidän versionsa Madonnan ja Justin Timerlaken 4 minutes kappaleesta. Tässä on ehdottomasti eniten parannusta alkuperäiseen. Miten joku voi saada siitä kamalasta kappaleesta näin hyvän version?

Tämä versio Coldplayn Viva la vidasta on kuitenkin lempparini. Tämä on kyllä hyvä myös alkuperäisenä.

Myöskin heidän omat laulut ovat hyviä. Tässä Change your mind.

Harvemmin tykästyn bändin näin nopeasti. Näistä pojista kuullaan vielä!