Sisustusta pitkästä aikaa :)


Tämä lamppu päätyi sattumalta huoneeseeni. Äiti osti veljelle riisipaperivalaisimen ja kysyi sitten että haluanko minäkin jonkun. Kyseiset lamput maksoi pari euroa joten otin sen mikä näytti kivoimmalta, koska ei siinä 2 eurossa mitään häviäkään. Tämä sopii huoneeseeni kuin nenä päähän, joten oli hyvä ostos!


Tämän lampun äiti osti mulle joskus (n. 20€). Lamppu ei ollut oikein edukseen punaisella seinällä, joten halusin "tuunata" sitä jotenkin. Jossain halpiskaupassa näin sitten tämän teko-oksan ja nappasin sen mukaani (2€). Tämäkin sillä periaattella ettei siinä paljoa häviä vaikka viritys ei onnistuisikaan. No, sehän onnistui ja lamppu on oikein kiva :)


Nämä kukkavalot ostin jokunen vuosi sitten alennusmyynneistä. Joulun jälkeen koristevalot tulee alennukseen, ja ostin tämmöiset mahdollisimman vähän jouluiset (n 10€).


Kaikki edelliset on siis ostettu sattumalta ja kun vaaleanpunaisia kukkia alkoi kertyä niin ostin sitten tällaisen koriste orkidean, kun kerran sattui kohdalle. Tämä on siis ostettu ihan tarkoituksella ja maksoi myöskin pari euroa.


Tämä gerbera on ostettu joku sata vuotta sitten, mutta laitoinpa siitäkin kuvan kun aiheeseen kuitenkin liittyy.