Pimeiden syysiltojen ratoksi on ihana katsella kuvia Englannista, nyt ajattelinkin jakaa ihania muistoja teidän kanssanne.



West Pier oli huvittelukeskus. Siellä oli käsittääkseni ainakin teatteri, konserttisali ja tanssisali. Se rakennettiin 1886 ja suljettiin 'suurelta yleisöltä' turvallisuussyistä 1975, mutta sinne järjestettiin silti retkiä siihen asti kun silta romahti mysrkyn takia vuonna 2002.
Tammikuussa 2003 konserttisali romahti ja saman vuoden maaliskuussa päädyssä ollut paviljonki paloi. Paviljonkia ei pystytty pelastamaan, koska käytävä sinne oli romahtanut. Toukokuussa paloi loputkin konserttihallista, syyksi epäillään tuhopolttoa.
Vuonna 2004 keskiosa romahti kokonaan kovan tuulen takia
Kovia kokeneelle nähtävyydelle suunniteltiin remontoimista, mutta sittemmin ajatus hylättiin



Sitten vähän nykyaikaisempi huvittelukeskus Brighton Pier, joka ennen tunnettiin nimellä Palace Pier. Tämä valmistui 1899. Tännekin avattiin konserttisali ja teatteri, jotka myöhemmin korvattiin päädyssä olevalla huvipuistolla. Tuossa lasikattoisessa osassa, joka on etualalla, on pelihalli ja huvipuiston ja pelihallin välissä on ravintoloita ja pieniä kauppoja.



Brighton Marina on pieni kaupunginosa, jossa säilytetään veneitä ja oli siellä myös jonkin verran asuntoja. Josa asuisin Brightonissa muuttaisin varmasti Marinaan asumaan! Alueelta löytyy myös ravintoloita, liikkeitä ja keilahalli.



Royal Pavilion oli ehdottomasti paras kulttuuri nähtävyys.
Palatsi rakennettiin jonkun kuninkaan (muistaakseni Englannin kuninkaan) loma-asunnoksi ja toimii nykyisin museona. Sisustus oli itämainen ja erittäin kaunis. Valittettavasti sisällä ei saanut ottaa kuvia. Jos joskus vierailee Brightonissa, tämä on ehdoton must see -paikka.



Viimeisin kuva ei ole Brightonista vaan Hastingisistä, joka on ihana pieni kaupunki Brightonin lähellä. Kävimme siellä päiväretkellä. Varsinaisia nähtävyyksiä siellä ei ollut, mutta maisemat oli tosi kauniita.

Fiksuna keskityin vaan nähtävyyksien kuvaamiseen, enkä sitten tajunnut ottaa kuvia esimerkiksi Churhill Centeristä, koululta tai edes isäntäperheeni luota, jotka ois ollu ihania muistoja..

P.S Olisi mukava saada kommenttia, kun kävijälaskurin mukaan täällä kuiteskin jokunen ihminen käy :) Kelpaa niin negatiiviset kuin positiivisetkin.