Miten aika voi mennä näin nopeasti, taas lähemmäs viikko edellisestä postauksesta o_o Kyse ei ole siitä ettenkö jaksaisi kirjoittaa, mutta en vaan saa aikaseksi aloittaa uutta kirjotusta (taisinkin angstata tästä edellisessä postauksessa)

Viime viikko meni tekemällä kaikkea mahdollista ettei ainakaan tarttis lukea biologian kokeeseen. Koe meniki kyllä sitten sen mukaisesti, saas nähdä mitä sieltäkin tulee .. :D Nyt kun olen saanut tuon kokeen pois mielestä pitäisi vihdoin ja viimein siivota ja alotella lukemaan kirjaa äikän esitelmää varten (vos tietenki hakeakin sen eka..) Yllätys yllätys löytyy näidenkin sijalle aina parempaa tekemistä.

Oman pohja -blogin pitäminen kiinnostaa edelleen mutta se tökkäsi hieman kun koodit ei toiminut yhteistyössä visioideni kanssa :D No jospa minä joku päivä saisin taas virtaa jatkaa pohjien tekemistä. Koodien perusteet kuiteskin hallitsen, koska olen teinivuosinani pitänyt jotain ihku-talleja ja tehnyt modauksia galleriaan.

Minä lupaan huomenna kirjoittaa jotakin muuta kuin omia löpinöitä, jotain jossa on hitusen järkeäkin. Ideoita on miljoona (no ei nyt ihan, mutta melkein..) mutta aikaa liian vähän tai tekosyitä liian paljon. Tämän blogin ulkoasu pitäisi myös uusata. Haluan myös listata blogeja joita seuraan. Liian monta asiaa tehtävänä.

Tästä inspiroituneena alan suunnittelemaan uutta pohjaa. See ya!

1836423.jpg
Ai oisko se pitäny muistaa kääntää *tyhmä minä* Olkoot nyt näin eli meidän turre. Pitää välillä muistaa kuviakin laittaa ettei ole vaan tylsää sepustusta. Huomenna muuten aion käydä vähän luontokuvailemassa pihalla! (En kuiteskaan saa tehtyä kaikkia lupaamiani asioita huomenna, ehkä annan niille lisäaikaa että viikon sisällä :D)