Loppiaisena ajeltiin mutka Haaparannan Ikeassa. Tuttuun tapaan takakontti oli täynnä, tältä näytti minun ostokset.

Säilytys

KASSET -sarjan iso laatikko (8,95€) sekä kaksi DVD säilytyslaatikkoa (5,95€/2kpl). Iso laatikko tulee vaatekaapin päälle piilottamaan kaiken turhan romun ja pienemmät luonnollisesti elokuville, kun edelliset laatikot ovat täynnä.

Työskentely


Kaksi tietokonetta - kaksi hiirtä. Eli tarvitsin toisen hiirimaton. LÅGIS hiirimatto (0,5€), punaisena. Lehden säilytys laatikotkin alkavat olla täynnä, joten ostin sisustuslehdille lehtikotelon. KASSET sarjaa tämäkin, kuvasta poiketen punaisena (3,5€)

Sisustus

Näitä olen kuolannut jo pitkään, ja vihdoin sain ne. KNUBBIG pöytävalaisin (14,95€) sekä ALVINE KRANS tyynynpäälliset (7,95€/2kpl)

Heräteostokset

Mitäpä olisi Ikean reissu ilman heräteostoksia? Söpö BUSIG norsukuvioinen tarjotin (4,95€). En tee tällä kylläkään vielä mitään, mutta passaa niin hyvin tulevan keittiöni väreihin :-D Jääpalamuotti, jonka kuvaa en löytänyt netistä joten kuva sen takia huonolaatuinen. Piti ottaa ihan sen takia kun kuvio oli niin kiva eikä maksanut kuin 0,9KR eli jotain euron pintaan, oli tarjouksessa.

Tuliaiset

KORAL KRABBA pehmolelu pikkuveljelle tuliaisiksi (4,95€). Perheelle ihan yleisesti hengareita, kun niistä oli puutetta. En löytäny mitään kivoja niin otin sitten halvimmat ^^ (2,5€/8kpl)

Herkut

Poikettiin vielä ennen lähtöä kaupassa ja mukaan lähti sipsiä ja karkkia. Rakastuin Englannissa palavasti salt & vinegar sipseihin ja vihdoin niitä löytyi täältäkin! Tämä on uutuus ja saatavissa ilmeisesti jo Suomen kamaraltakin, mutta eivät vaan ole vielä löytäneet tietään kehä kolmosen ulkopuolelle :D Toivottavasti eivät löydäkään ennen wanhojen tansseja, jos meinaan pukuuni mahtua.. Ja sitten vielä pari pussia Ahlgrens bilareita, joita on pakko ostaa kun käyn rajan toisella puolella. Kyllä niistä sai joku vuosi sitten täältäkin, mutta sitten ne katosi.

Vielä kun saisi kaiken paikolleen..

Kuvat: ikea estrella ja northerner