Ensimmäisen viikon Lauantaina suuntanamme oli Lontoo. Mentiin junalla Brightonista Victoria Stationille, matka kesti noin tunnin. Oppaana meillä oli italialaisten liideri. Viiden tunnin kävelyretken aikana kerkesi nähdä ihan mukavasti Lontoon näin päällisin puolin, mutta pakkohan sinne joskus on takasi mennä ;D
Kertokaa minulle jos tämä on älyttömän hidas lataamaan nämä kuvat niin kokeilen josko ne toimisi paremmin jos laitan ne photobucketin kautta. (Itellä latasi ihan ihmeen nopeasti)


Kierros alkoi Buckingham Palacelta,  vahdinvaihto loppui just kun me sinne päästiin ;<


Käveltiin St. James Parkin läpi jonnekkin paikkaan X mistä minulla ei ole kuvaa eikä sen enempää muistikuvaa mikä paikka se oli :D Joku vanha rakennus missä oli kaks vartijaa hevosen selässä.


Trafalqar squarelta matka jatkui..
 

Covent Garden Marketin ...


ja China Townin kautta..


Piccadilly Circukselle joka oli pienoinen pettymys.


Sieltä kävelimme Thamsein rannalla ja tyydyimme ihailemaan London eyetä rannan toiselta puolelta.'


Big Ben oli iso ja tuli kirjaimellisesti vähän puiden takaa, eli en edes ensin tajunnut että se oli siinä joten kuvat on vähän heikkoja.


Westminster Abbey. Olin laiska enkä jaksanut kävellä etupuolelle ottamaan kuvia :-D


Tower Bridge oli ehkä suosikkini. Ja tämä kuva on paras kaikista Lontoon kuvistani. Okei, tämän kuvan koko on neljäsosa alkuperäisestä eli tässä näyttää hieman kärsineeltä

Tuli tehtyä perinteinen digikamera virhe, eli panostin enemmän määrään kuin laatuun eli löytyy satakunta räpsyä, mutta järkeviä vain murto-osa. Lontoo oli tosi kiva kaupunki ja sinne tulen palaamaan vielä joskus ehkä jopa ens kesänä ;)

Ja sitten angstausta. Olen nyt viikon väsännyt yhtä pohjaa (suunnitelmissa on perustaa pohjien kopioimis paikka kun saan niitä useamman valmiiksi) joka kaikkien ongelmien kautta alkoi olla loppusuoralla, mutta tänään se sitten päätti ettei enää näytääkään banneria. Argh.