Jälleen kerran aikaa on vierähtänyt viime postauksesta. Tämä jakso ei varsinaisesti ole rankka, mutta olen tajuttoman väsynyt iltaisin. Johtuu varmaankin pimeydestä. Ai että kun nyt pääsis pariksi viikoksi lämpimään ;D


Joululoma alkoi jo viime perjantaina. Viikonloppu menikin töissä. Joululahja ostoksillakin tuli käytyä pariin otteeseen ja alkaahan nuo melkein olla hankittuna. Vielä pari lahjaa pitäis jostain repästä.



Jälleen kerran pohjasivuston kuulumisia. Viimeksi se oli paria lupaa vaille valmis ja sitä se on edelleen :s Tein pari uutta pohjaa siinä toivossa, että jos niille saisin luvan nopeammin mutta ei. Sitten tein jopa itse ottamastani kuvasta pohjan ja siitä tulikin hieno siihen asti kun kävin toisella koneella kattomassa sitä. Tämä minun kone näyttää värit paljon kirkkaampina, ja se näytti ihan kamalalta. Pitää vissiin vielä tekasta pari pohjaa omista kuvista ja siin on. Toivottavasti tämän vuoden puolella. Jollain ylemmällä voimalla on jotain tätä vastaan, ärsyttää jo itseäkin.



En takaa että kirjoittaisin tänne vielä ennen joulua, joten
Hyvää joulua kaikille!