Taas viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta, en ymmärrä miten ihminen voi olla näin laiska (tyhmä) ja saamaton. Kyllä tämä aina käväsee mielessä mutta en vaan saa aikaseksi niin paljoa että kirjautuisin vuodatukseen ja klikkaisin "lisää uusi kirjoitus".

Koulua on nyt viikko takana ja alkaa jo hieman puuduttaa. Ens viikon maanantaina ois biologian korotuskuulustelu, kun menin sössimään sen viime keväänä. Siihenkin pitäis lukea mutta yleensä tahtoo löytyä "parempaa" tekemistä.

Tällä viikolla tuli myös varmuus että wanhojen tanssit tulee meidän vuosikurssillekin! Epäilystä on ollut hieman koska meidän luokalla ei ole kuin yksi poika, mutta onneksi ykkösiä ja kolmosia tulee apuun :D Kaverini tekee puvun ja sitä ois tarkotus mennä suunnitteleman tarkemmin tämän kuun viimeisenä viikonloppuna Kuopioon kaverini luokse.

Viimeaikoina olen suunnitellut että voisi kirjotella aina joutessaan (etenkin silloin kun pitäisi siivota, tehdä läksyjä tai lukea kokeisiin) hyviä reseptejä ylös ja säilöä ne kansioon. Hyväksi todettuja ohjeita otetaan vastaan!

Voiskin kaivella seuraavaksi reseptit kasaan ja katella onko siellä mitään käyttökelpoista, kirjoittelemisiin :>